Hayallerin ötesinde bir yaşam

Hayallerin ötesinde bir yaşam

Yalova -Termal Yolu üzerinde 4 blok 72 daireden oluşan Yalova Life Evleri satışa sunuldu. Ak Parti Yalova İl Başkanı Ziya Öztabak, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Erdem, YTSO Başkanı Tahsin Becan ve Ak Parti Yalova Milletvekili adayı Fikri Demirel’in açılış kurdelasını kestiği davete vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Yerden ısıtmalı, bay-bayan saunalı, spor salonu, kapalı otoparkı ve 24 saat güvenlik hizmeti bulunan doğa ve yeşil ev anlayışı ile inşa edilen daireler, proje ortaklarından Özgür Cem Can ve Tuncer Sarıaslan tarafından davetlilere tanıtıldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışta projenin ortaklarından Özgür Cem Can, kaliteli yaşamın herkesin hakkı olduğunu belirterek, 2015 yılı içerisinde Bursa Balat bölgesinde iki yeni proje ile devam edeceklerini söyledi.

Projenin bir diğer ortağı olan Tuncer Sarıaslan ise, ''Balat, Bursa'nın son yıllarda inşaat alanında parıldayan bir incisi. Birçok yerli ve yabancı inşaat firması bu bölgede inşaat faaliyetlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Biz Meteor İnşaat olarak Bursalılar’a Balat'ta daire değil, hayallerinin de ötesinde bir yaşam sunmayı hedefliyoruz. Bursalılar’ın da  bu projelerde başrol oynamak varken, seyirci kalarak pişman olmalarını istemiyoruz’’ dedi.
Özgür Cem Can ve Tuncer Sarıaslan, uygulayacakları yeni projeleriyle Balat'a adlarını yazdıracaklarının sinyallerini verdiler.