Hayat Kadınlarına Gasp Davası Başladı

Hayat Kadınlarına Gasp Davası Başladı

Samsun’da ilişkiye girmek için anlaşıp evlerine gittikleri 2 ayrı hayat kadınının parasını gasp ettikleri ve cinsel saldırıda bulundukları iddiasıyla tutuklanan 2 kardeşin yargılanmalarına başlandı.
Samsun’da farklı tarihlerde 2 ayrı hayat kadınının evine girerek ilişkiye girmek için anlaşıp cinsel saldırıda bulunan ve paralarını gasp ettikleri iddia edilen M.Y. (24) ve Ş.Y. (22) adlı kardeşler hakkında açılan iki ayrı davaya başlandı. Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen davalarda parası gasp edilip saldırıya uğradığını belirten hayat kadını Y.S. (30), "Evimde para karşılığı hayat kadını olarak çalışıyorum. Beni bir başkasının telefonundan ’Biz polis, bir konuyu görüşeceğiz’ diye aradılar. Eve gelen M.Y.’nin polis olmadığını anladım. Bu sırada diğer sanık Ş.Y.’de eve geldi. Çığlık atıp yardım isteyince ellerini ağzıma sokup bağırmamam için uğraştılar. Boğuşmaya başladık. Ben Ş.Y. ile boğuşurken M.Y. diğer odadan bin 800 lira paramı aldı. Sanıklardan şikayetçiyim. İftira atacak olsaydım bana zorla tecavüz ettiler derdim" dedi.
Diğer davada ise hayat kadını Ö.A. (31) her iki sanıktan şikayetçi olduğunu söyledi. Ö.A., "Ben para karşılığı fuhuş yaparım. Olaydan 10 gün önce Ş.Y. telefonla beni aradı. Daha sonra da eve geldi. Ücretimin 200 lira olduğu konusunda anlaştık. 200 lira verdi. Parayı içeri koymaya gittim, geldiğimde etrafı karıştırıyordu. Tartıştık. Elektroşok aletimi çalıştırdım. Beni tehdit etti ve evden çıkıp gitti. Sonra bir başka gün M.Y. eve geldi. İlişkiye gireceğini söyledi, içeri aldım. Sevişirken telefonu çaldı. Biriyle telefonla tartıştı. Daha sonra kapı çaldı. M.Y. ilişkiye girmekten vazgeçtiğini söyledi. Bu sırada giyinip dışarı çıkacağı sırada Ş.Y. geldi ve bana saldırıp ben istemeden ilişkiye girdi. Bu sırada M.Y. bizim uygunsuz halde resimlerimizi çekti. M.Y. çantamdan 350 euro ve 200 lira paramı aldı. Ailesi zararımı ödedi" diye konuştu.
Kardeşler ise her iki hayat kadınının suçlamalarını kabul etmediler. M.Y., "Canımdan bezmiş durumdayım. Y.S.’nin parasını gasp etmedim. Ayaküstü sohbet ettik. Evine de gitmedim. Suçsuzum. Ö.A.’yı ise tanımam. Ş.Y. kardeşim olur. Ben olay günü Alaçam ilçesindeydim" şeklinde konuştu.
Ş.Y. ise, "İlişkiye girmek için Y.S.’nin evine gittim. 150 lira istedi. Ben de ‘Bu para çok’ dedim. Anlaştık. Soyununca vücudunda yara izi vardı. Ben izi sorduğumda bana ’Polis misin, ne soruyorsun?’ diye tepki gösterdi. Kavga ettik. Dışarıda adamları oluğunu söyledi. Ben de kendisinden şikayetçi olduğumu belirterek telefonla polisi arıyormuş gibi yaptım. Evden çıkıp gittim. Parasını ve malını gasp etmedim. Ö.A.’nın ise internetten telefonunu buldum. Kendisini Rüya kod adıyla tanıttı. Evine gittim. Parada anlaştık. Birlikte çıplak resimler çekindik. Cinsel ilişkiye gireceğimiz odaya gidince başka odadan ses duydum. Korkup evden çıkmak istedim. ’Çocukla dalga geçmeye mi geldin’ diyerek bana tepki gösterdi. Parasını aldım. Biz paraya boyun eğecek insanlar değiliz. Oyuna geldik" diyerek kendini savundu.
Savcı, kardeşlerin Y.S.’ye karşı eylemlerinden dolayı mütalaasını vererek, 10 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle cezalandırılmalarını talep eti. Duruşma, tutuklu kardeşlerin avukatlarının mütalaaya göre son savunmalarını hazırlamaları için ileri bir tarihe ertelendi.