Hayata kaliteli başladılar!

Hayata kaliteli başladılar!
Uludağ Üniversitesi ve Türkiye Kalite Derneği (KALDER) Bursa Şubesi işbirliği ile düzenlenen Kalite Personeli Yetiştirme Programı'nda 9'uncu dönem öğrencileri mezun oldu.

TÜRKİYE'DE İLK

Kalite Personeli Yetiştirme Programı 2006 yılında başladı ve Türkiye'de ilk olma özelliğini taşıyor. Bugüne kadar 346 öğrencinin mezun olduğu programla, öğrencilerin iş dünyasına yetişmiş olarak girmeleri hedefleniyor. Bu yıl gerçekleştirilen eğitimler, 25 Ekim-30 Kasım 2014 tarihleri arasında, 18 uzman eğitimci tarafından yapıldı. 26 öğrencinin katıldığı programlarda özel sektörden iki konuk da deneyimlerini aktardı.

KALDER'LE HAYATA BİR ADIM ÖNDE BAŞLADILAR

Program kapsamında mezun alan 26 öğrenci düzenlenen törenle sertifikalarını aldıar. Törenin açış konuşmasını KALDER Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay yaptı. Elbay, “öğrenciler iş hayatına katıldıklarında kendilerine ne kadar önemli bir katkı yaptıklarını daha iyi anlayacaklar.”dedi. Elbay, dernek olarak projelerin sürdürülebilir olmasını ve iş yaşamına etkide bulunmasını önemsediklerini belirtti.






GÜNÜMÜZDE FARKLI OLMAK ÖNEMLİ

Törende konuşan, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek de, öğrencilerin iş hayatına atılmadan önce, kendilerini farklı programlarla geliştirmelerinin önemine dikkat çekti. Günümüz koşullarında farklı olmak, bilgi ve becerileri artırmak adına pek çok seçenek bulunduğunu ifade eden Dilek, programa katılan öğrencilere başarılar diledi.



Törenin sonunda eğitimenlere plaket,mezun olan 26 öğrenciye de sertifikaları takdim edildi.
Törene Vali Yardımcısı Hüseyin Eren, Yıldırım Belediyesi ve Nilüfer Belediyesi'nden temsilcilerle, çok sayıda eğitmen ve öğrenci katıldı.  



Özge COMBA ALKIŞ