Haydi Kadınlar Spora

Haydi Kadınlar Spora

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde, kadınları spora teşvik etmek amacıyla "Haydi Kadınlar Spora" adlı bir protokol imzalandı. Profesyonel antrenörler eşliğinde verilecek olan kurslar ücretsiz olacak.
Şehzadeler Belediyesi ve Manisa Gençlik Spor İl Müdürlüğü arasında kadınları spora teşvik etmek amacıyla "Haydi Kadınlar Spora" adlı bir protokol imzalandı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, hayırlı bir işe imza attıklarını belirterek, “Kadınların sağlığına yönelik güzel bir çalışma yaptık. Kadınlarımız haftanın belirli saatlerinde spor yapacaklar. Belediyelerin kurumlarla böyle çalışmalar yapması güç birliği, kaynak birliğidir. Kamu kurumlarımızla böyle çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Profesyonel hocalar eşliğinde çalışıyoruz. Önceliğimizi kadınlarımıza verdik. Diğer konularda da çalışmalarımız olacak” dedi. Başkan Çelik, kurs hakkında bilgiler vererek sözlerini şöyle sürdürdü: "Pazartesi ve Çarşamba günleri 10.00-11.00 saatleri arasında bir kur, Salı ve Çarşamba günleri 10.00-11.00, 11.00-12.00 arasında bir kur olmak üzere toplam 3 kurdan oluşacak. Fitness, plates ve aerobik eğitimi olarak yapılacaktır. Ayrıca Salı ve Perşembe günleri 12.00-13.00 arasında yüzme kursu olacaktır. Başvuru tarihleri 26.11.2014 ile 05.12.2014 tarihleri arasında olacak başvurular ise Şehzadeler Belediyesi Beyaz Masa’ya yapılacak. Kurslar 3 aylık periyotlar halinde yapılacaktır. İlk kurs dönemi 08.12.214 tarihinde başlayıp 06.03.2015 tarihinde son bulacaktır.”
Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman ise, sporla ilgili her türlü desteği vereceklerini belirterek, "İmzalayacağımız bu protokol ile belediyemize her türlü desteği ve tesisi sağlayacağız. Ömer Faruk başkanımız bize her konuda yardımcı olup destek veriyor. Karşılıklı olarak bu tip çalışmaları yaymak istiyoruz. Bayanlarımızı evde uzaklaştırarak bu tip sportif faaliyetlere yönlendiriyoruz" şeklinde konuştu.