Hayırsever İş Adamı Mustafa Köseoğlu Demirözü’nde Cami Ve Yüksekokul Yapacak

Hayırsever İş Adamı Mustafa Köseoğlu Demirözü’nde Cami Ve Yüksekokul Yapacak

Bayburtlu hayırsever iş adamımız Mustafa Köseoğlu, Demirözü İlçesinde yaptırmayı planladığı Yavuz Sultan Selim Cami ve Demirözü Mustafa Köseoğlu Yüksekokulu için ilçede bir dizi görüşmelerde bulundu.
Hayırsever iş adamı Köseoğlu, ziyareti sırasında yaptığı açıklamalarda Bayburt Belediyesi’nin de arsa konusunda yer temin etmesi halinde kente 5 Yıldızlı Otel yapmayı planladığını bildirdi.
Köseoğlu, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş ile görüşerek Demirozü ilçesinin hizmetlerin en iyisine layık olduğunu bu ilçenin bir evladı olarak bunları yapacak olmanın gururunu yaşadığını söyledi.
Köseoğlu daha önceden Demirözü İlçesine Lise, Öğrenci Yurdu ve Spor Kompleksi yaptırdığını bunların sadece bir kişi ile yapılmasının yetersiz kalacağını diğer iş adamlarının da memlekete bu tür hizmetlerde bulunması gerektiğini kaydetti.
Köseoğlu, ziyaretler sonrasında Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen’e, Ak Parti İlçe Başkanı Çağlar Seyrek’e, Ak Parti Demirözü Gençlik Kolları Başkanı Arslan Gürer’e misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.