Hayırsever İşadami Reşat Erdoğan, Sünnet Ettirdiği Çocuklarin Okul Masraflarınıda Karşılıyor

Hayırsever İşadami Reşat Erdoğan, Sünnet Ettirdiği Çocuklarin Okul Masraflarınıda Karşılıyor

Hayırsever İşadamı Reşat Erdoğan, düzenlediği sünnet şöleni ile sünnet ettirdiği çocukların okul masraflarını da karşılayarak mahalleleri tek tek ziyaret edip, ailelerle görüşüyor.
Malatya’da 903 çocuğu sünnet ettireren işadamı Erdoğan, Yeşiltepe bölgesinde sünnet olan çocukların ailelerini de tek tek ziyaret etti ve okul masraflarını karşıladı. Reşat Erdoğan, ziyaretinde Yeşiltepe bölgesindeki mahalle muhtarları ile Yeşilyurt Muhtarlar Derneği’nde bir araya geldi.
Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şahbaz, z0“Kendilerine yapmış oldukları yardımlardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Reşat Erdoğan, “sünnet şöleninden sora söz verdiğim gibi tüm kirvelerimizi tek tek dolaşmaya ve ziyaret etmeye çalışıyorum. Çocuklarımızın okul masraflarını da karşılıyoruz. Taştepe bölgesinde, Hidayet Mahallesinde, Melekbaba ve Kiltepe bölgelerinden sonra Yeşiltepe bölgesindeki mahalle muhtarlarımızı ziyaret ettim ve kirvelerimle bir raya geliyorum. Söz verdiğim gibi çocuklarımızın okul masraflarını karşılamaya ve sözümüzü yerine getirmeye çalışıyoruz. Kirvelerimizin aileleri ile de birlikte olmaya çalışıyorum. Birkaç güne kadar tüm kirvelerimizi ziyaret etmiş olacağız. Kurban Bayramı’nda da mümkün olduğu kadarıyla tüm kirvelerimizi de tek tek ziyaret etmeye çalışacağım. Gücüm ve zamanım yettiğince bu çalışmalara devam edeceğim. İnşallah hayırlı bir şeyler yapıyoruzdur. Bütün muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.