HAYKO CEPKİN’İN BEŞİKTAŞ AŞKI

HAYKO CEPKİN’İN BEŞİKTAŞ AŞKI

Ünlü sanatçı Hayko Cepkin, "Benim kişiliğimle örtüşecek başka bir takım düşünemiyorum. Beşiktaş elbisesi bana öyle uyuyor ki o gömleği çıkarmayı bile düşünemem” dedi.
Beşiktaşlılığı ile bilinen ünlü sanatçı Hayko Cepkin, Beşiktaş Dergisi’ne açıklamalarda bulundu. “Kişiliğim ile örtüşen başka bir takım düşünemiyorum” diyen Cepkin, “Beşiktaş’ta en çok sevdiğim şey, hak yemez olması, hırslı olması, mücadele azmi, vur kır parçala. Tıpkı benim gibi, benim kişiliğimle örtüşecek başka bir takım düşünemiyorum. Beşiktaş elbisesi bana öyle uyuyor ki o gömleği çıkarmayı bile düşünemem” dedi.
"BEŞİKTAŞLI ÖZGÜVENİ VAR BİZDE"
“Diğer takımlara nazaran bizim altyapı çok iyi” diyen Hayko Cepkin, “Süleyman Seba etkisi var bir kere. Nesilden nesile aktarılan sağlam bir karakter var. Beşiktaşlı özgüveni var bizde. Veli örneğinde olduğu gibi ‘Ya ben şimdi bir Don Kişotluk yapacağım, kartı iptal ettireceğim, sonra beni soyunma odasında yerler’ kaygısı yok. O an öyle yapmasının doğru olacağını düşünüyor. Biliyor ki camia da onu alkışlayacak. Bunlar güzel şeyler. Zamanında Recep ağabeyime nasıl güveniyorsam şimdi de bu takıma güveniyorum. Dream Team ya, Rıza, Ulvi, Gökhan, Kadir, Metin Ali Feyyazlar. Hastasıyım. Şimdi de Demba Ba’sından Sosa’sına, Olcay’ından Atınç’ına o ruhu hissediyorum” ifadelerini kullandı.