Hayri Doğan Hozanlı, "muay Thai"de Adana’nın Gururu Oldu

Hayri Doğan Hozanlı, "muay Thai"de Adana’nın Gururu Oldu

Uzakdoğu dövüş sporu "Muay thai" de, üç yıl üst üste şampiyonluk kazanan Adana Star Akademi Spor Kulübü sporcusu Hayri Doğan Hozanlı, antrenörü Hakan Şahade ile birlikte kendisine sponsor olan Avrupa Hospital yöneticilerine destekleri nedeniyle teşekkür plaketi verdi.
Akkapı Nihat Geven Spor Salonu’nda gerçekleştirilen törende, 2012, 2013 yıllarında kategorisinde şampiyon olduktan sonra, 2014 yılında da Malezya’nın Lankavi şehrindeki yarışmalarda yine birinci olarak dünya şampiyonluğu unvanına uzanan Hayri Doğan Hozanlı ve antrenörü Hakan Şahade, teşekkür plaketini Avrupa Hospital Genel Müdürü Dr.Cem Bozok’a verdi. Dr.Cem Bozok, plaket töreninde yaptığı konuşmada, dünya şampiyonuna sponsor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Sporcu kardeşlerimizin başarısını görmek Avrupa Hospital olarak bizleri çok mutlu ediyor. Kardeşlerimizin yaptıkları sporda başarılı olmasına en ufak bir katkıda biz sağlayabiliyorsak ne mutlu bizlere" dedi.
Törende Muay Thai Dünya Şampiyonu Hayri Doğan Hozanlı’nın antrenörü Hakan Şahade ise, "3 yıldır üst üste şampiyon olduk. Burada bize sürekli destek olan sponsorumuz Avrupa Hospital’a çok teşekkür ederiz.Her zaman yanımızda oldular, bizlerin de Avrupa’ da bu sponsorluğu layığıyla taşıyacağımıza hiç şüpheleri olmasın. Ayrıca, Ortopedi Uzmanı Op.Dr. Yusuf Ünal’a da, bizlerle sürekli ilgilendiği ve hep yanımızda olduğu için özellikle teşekkür ederiz" diye konuştu.