Hayvan Hakları Federasyonu Haytap’tan Vestel’e Teşekkür

Hayvan Hakları Federasyonu Haytap’tan Vestel’e Teşekkür

Vestel, sokak ve barınak kedilerinin sahiplenilmesi mesajını dijital platformlara taşıyan ’KediKazanır Kampanyası’ ile Hayvan Hakları Federasyonu HAYTAP tarafından teşekkür belgesine layık görüldü.
HAYTAP Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şebnem Aslan, Vestel Ticaret A.Ş Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tunç Berkman ile yapılan görüşmede Vestel’in bu duyarlı kampanyası sayesinde sokakta yaşayan kedilerin yuva bulma şansının artacağını dile getirdi.
Teşekkür belgesini HAYTAP Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şebnem Aslan’dan alan Tunç Berkman, şöyle konuştu: “Vestel ailesi olarak doğaya ve tüm canlılara saygı duyuyor, tüm çalışmalarımızı bu saygı çerçevesinde gerçekleştiriyoruz. Ar-Ge süreçlerimizden, üretim aşamalarımıza kadar çevre duyarlılığımızla hareket ediyoruz. Sahip olduğumuz bu duyarlılıkla çevremizdeki sokak hayvanlarına yeni bir yuva bulmak ve onların da sağlıklı bir yaşam sürme hakkına sahip olduklarını tüketicilerimize hatırlatmak bizim görevimiz.”
VESTEL KLİMALAR KEDİLERLE YARIŞIYOR KAZANAN KEDİLER OLUYOR
“Vestel Klima, bir evin başına gelebilecek en iyi ikinci şeydir çünkü bir evin başına gelebilecek en iyi şey kedidir” fikrinden yola çıkan kampanya kapsamında yayına giren filmlerde Vestel klimalarla kedilerin özellikleri eğlenceli bir üslupla karşılaştırılıyor. “Vestel klima soğuttu mu tam soğutur” cümlesinin karşısına “Kedi sevdi mi tam sever” cümlesi çıkıyor. Yapılan her karşılaştırmada kazanan kediler oluyor. Vestel, “Kedi Kazanır” söylemini kampanya filmlerinin sonunda tüketicilerle paylaştığı kediseverleri sokak veya barınak kedisi sahiplenmeye yönlendiren mesajıyla destekliyor.