Hayvan Sevgisi Hindi Çiftliği Kurdurttu

Hayvan Sevgisi Hindi Çiftliği Kurdurttu

Adıyamanlı hayvan sever bir vatandaş, hayvan sevgisinden dolayı Adıyaman’da hindi çiftliği kurdu.
Kanatlı hayvanlara karşı ilgi duyan Adıyamanlı Bülent Özen, hayvan sevgisinden dolayı hindi çiftliği kurarak geçimini sahip olduğu hayvanlardan sağlamaya çalışıyor.
Bir yandan hayvanlarla iç içe olan ve bir yandan ise, bütün sermayesini hayvanlara bağlayan Bülent Özen, çiftliğinde beslemiş olduğu hindileri, yılbaşı gününe kadar satıp hindi çiftliğini büyütmeyi hedefliyor. Hayvan sevgisinden dolayı birkaç yıldır bu işi yaptığını belirten Çiftlik sahibi Bülent Özen, çiftliğinde binin üzerinde hindi bulunduğunu ve beslemekte olduğu hindileri doğal ortamlarda yetiştirdiğini belirtti.
Kanatlı hayvanlara karşı ilgisinin büyük olduğunu belirten çiftlik sahibi Bülent Özen, “Bunların hepsi hayvan severlikten meydana geldi. Hayvanları oldukça çok seviyorum ama kanatlı hayvanları daha da çok sevdiğimden dolayı elimde olan bütün sermayemle hindi çiftliği kurdum. Kurduğum çiftlikte bulunan hayvanlarımız hiçbir şekilde ilaç ve ya kimyasal maddelerle değil tamamen doğal olarak yetiştirilip gelen müşterilere satılmaktadır. İsteyen aldığı hayvanı canlı olarak alıp evine götürüyor, bazı müşterilerimiz ise, hayvanın kesilmesini, kesim sonrası temizlenip hazır hale getirmesini istiyor. Bizler burada hem satış yapıyoruz hem de vatandaşlarımıza yardımcı olmak anlamıyla isterlerse hayvanı kesip hazır hale getiriyoruz. Burada binin üzerinde hayvan bulunuyor. Hepsini olduğu gibi doğal bir şekilde yetiştiriyorum. Çoğu kişi hayvanlara aşılar, kimyasal ürünler yedirerek hayvanların şişmesini ve ağır durmasını sağlıyorken bizlerde öyle bir şey yok. Şuan hayvanlarımız 6-7 aylık ve en ağır hayvanımız 7-8 kilogramdır. Ve hayvanlarımızın hafif olması tamamen doğal şartlarda yetişmelerinden kaynaklanmaktadır. Allah izin verirse burada bulunan hayvanlarımı yılbaşı gününe kadar hepsini satıp kurduğum çiftliği elde edeceğim parayla büyütmek” şeklinde konuşmalarda bulundu.