Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Gündem

HDP’den flaş Sırrı Süreyya Önder hamlesi!

Halkların Demokratik Partisi’nden (HDP) İzmir milletvekili seçilebilmek için 36 kişi başvurdu.

Yayınlanma:

Adaylarını merkez yoklaması ile belirleyecek partinin İzmir’de ilk sıraya HDP milletvekili Sırrı Süreyya Önder’i koyması bekleniyor.

Halkların Demokratik Partisi İzmir milletvekili aday adaylarını açıkladı. Yerel seçimde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için eş başkan adayı olan Osman Özçelik ve Pınar Türk’ün yanı sıra İzmir Tabip Odası eski Başkanı Zeki Gül, çevre hareketinin önemli isimlerinden Oktay Konyar da adaylar arasında yer aldı. HDP’de İzmir’den milletvekili olmak için başvuran 36 aday adayı şöyle:

“Abdülaziz Turan, Abuzer Kılınç, Ahmet Önerge, Ayşe Erkek, Ayşe Fırtına Özen, Ali Rıza Yurtsever, Bahattin Canbeyli, Baturay Canatalay, Bayram Ercan, Bedia Güleryüz, Berrin Esin Kaya, Erdal Avcı, Gamze Yıldırım, Hamdi Öztürk, Hediye Araç, Helin Akın, Hülya Gülgör, İbrahim Akın, İnci Dal, İsmet Akdemir, Kamil Ağaoğlu, Kerem Ay, Melike Arı, Nihat Yıldırım, Oktay Konyar, Osman Özçelik, Özer Akdemir, Pınar Türk, Sayfa Tunç, Semra Uzunok, Sinan Uğur, Süleyman Gündüz, Şehnaz Baba Aktaş, Tacettin Dolu, Ülkü Yalçınkaya ve Zeki Gül.” 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler