Heidi Klum'un geleneksel Cadılar Bayramı partisi ses getirdi

Heidi Klum'un geleneksel Cadılar Bayramı partisi ses getirdi

Her konuda olduğu gibi Cadılar Bayramı'nda da gösteri dünyasının ünlüleri birinciliği kimseye kaptırmadı. Ellerindeki imkanları sonuna kadar kullanan ünlüler her yıl Cadılar Bayramı'nda türlü ilginçliklere imza atarak günün en çok konuşulan isimleri olmayı kimseye kaptırmıyorlar.

46 yaşındaki dört çocuk annesi model Heidi Klum, 20 yıldır kendi adıyla düzenlediği Cadılar Bayramı partileriyle adından en çok söz ettiren ünlülerden biri olmayı başarıyor. Dile kolay; Klum 20 yıldır ABD'nin en ilginç ve en çok konuşulan partiyi yapmayı başarıyor.

Klum bu konudaki ününü ve başarısını elbette en çok partilerde kendi giydiği kostümlere borçlu.

Her zaman yılın en ilginç ve korkutucu kostümünü seçmeyi başaran yıldız bu yıl da yine hayranlarını şaşırtmadı. Partisine Frankenstein gibi göründüğü bir uzaylı kostümüyle katılan Heidi Klum gerçekten de korkutucu olmayı başarmıştı.

Gösteri dünyasından birçok ünlüyü de ağırlayan partide tüm gözleri üzerinde toplayan Heidi Klum bu çarpıcı kostüm için tam 10 saat makyaj masasında oturmuş. Ancak bize kalırsa bu 10 saatin hakkını vermiş ve bu yılın en başarılı Cadılar Bayramı kostümüne sahip olmuş.

Klum'un kocası Tom Kaulitz de en az onunki kadar ilginç bir kıyafetle partiye katıldı. Kaulitz kaza geçirmiş perişan bir astronot görünümündeydi. Belki de uzaylı karısı Heidi Klum onu ele geçirmişti, kim bilir...