Hem Ziyaret Etti, Hem Resim Yaptı

Hem Ziyaret Etti, Hem Resim Yaptı

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Altıeylül Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde kursiyerlerin çalışmalarına ortak oldu.
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu yanında yer alan Altıeylül Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Başkan Kafaoğlu Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik, Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Eray, İsmail Çoban ve Zeki Çabuk ile birlikte müdürlüğü ziyaret ederek Halk Eğitim Müdürü Süreyya Eray’dan kurslar hakkında bilgi aldı.
Sınıfları gezen ve kursiyerlerle bir araya gelen Başkan Kafaoğlu aşçılık kursunu ziyaret etti; burada eğitim alan kursiyerlerle sohbet ederek, yapılan yemeklerden tattı. Daha sonra resim atölyesini gezen Başkan Kafaoğlu yoğun temposuna kısa bir mola vererek resim yaptı, resim öğretmeninden tam not aldı.
Altıeylül Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süreyya Eray’ı yaptığı başarılı çalışmalar ve açtığı kurslardan dolayı tebrik eden Başkan Kafaoğlu "Altıeylül İlçesinde böyle güzel faaliyetler olması güzel. Altıeylül Mutlu İnsanlar Şehri. Burada yüzlerce kursiyerimiz farklı dallarda ve alanlarda kurslar alıp, el becerilerini geliştiriyor ve meslek öğreniyorlar" dedi.
Altıeylül Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süreyya Eray da ev yemekleri hazırlamadan, kişisel gelişim ve eğitim, yabancı diller, müzik ve gösteri sanatları, bahçecilikten bilişi teknolojilerine kadar bir çok alanda kurslar açtıklarını ve katılımların iyi olduğunu söyledi.
Ziyarette Başkan Kafaoğlu, Altıeylül Kaymakamlığınca verilen Başarı Belgesini Altıeylül Halk Eğitim Müdürü Süreyya Eray’a takdim etti.