Hendek Belediyesinde Sarıoğlu Görevi Deniz’e Devretti

Hendek Belediyesinde Sarıoğlu Görevi Deniz’e Devretti

Hendek Belediyesi’nde yapılan atamalarla, Belediye Başkan Danışmanlığı görevine atanan, Hendek Belediyesi Bel-İş Genel Müdürü Ahmet Sarıoğlu, görevi Hendek Belediye Meclis Üyesi Bilal Deniz’e devretti.
Hendek Belediye Başkan Danışmanlığı görevine atanan Hendek Belediyesi Bel-İş Genel Müdürü Ahmet Sarıoğlu, devir teslim töreni ile görevi Hendek Belediye Meclis Üyesi Bilal Deniz’e devretti. Törende Başkan Yardımcısı Ahmet Kavakçı, eski Gençlik Kolları Başkanı Orhan Aydın, AK Parti Hendek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Erci ve gençlik kolları yönetimi Deniz’i yalnız bırakmadı.
Sarıoğlu, Deniz’e görevi, hayırlı olsun dilekleri ile teslim etti. Sarıoğlu, altı yıldır Hendek Belediyesi Bel-İş Genel Müdürlüğü görevini yaptığını belirterek “ Merkezimiz, Hendek Belediye Başkanımız Ali İnci’nin fikri ile kuruldu. İşçi ve işveren arasında köprü olduk. İlçemizde birçok vatandaşımız burada verilen kurslar ile iş ve meslek sahibi oldu. Burada çocuk yetiştirir gibi o hassasiyetle insanlarımızı yetiştirdik. İnanıyorum ki görevi devrettiğim Bilal kardeşimiz de başarılı çalışmalar yapacaktır “ diyerek, yeni görevinde başarılar diledi.
Görevi devralan Hendek Belediyesi Meclis Üyesi Bilal Deniz, devraldığı görevi layıkıyla yapacağını belirterek “ Bel-İş bugüne kadar başarıyla hizmet verdi. Bizde devraldığımız görevi en iyi şekilde yapma gayreti ile çalışacağız. Başkan Danışmanımız Ahmet Sarıoğlu’nun da tecrübelerinden yararlanarak işbirliği içerisinde hizmet vereceğiz “ diye konuştu. Devir teslim sonrası müdürler birbirine çiçek vererek, yeni görevlerinde başarılar diledi.