Hentbol Bayanlar Süper Ligi

Hentbol Bayanlar Süper Ligi

Hentbol Bayanlar Süper Ligi’nin ilk iki haftasında galibiyete imza atan Muratpaşa Belediyespor, Rize Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.
Ligde şampiyonluğu hedefleyen iki ekip 19 Ekim Pazar günü Antalya’da karşı karşıya gelecek. İlk iki haftada çifte galibiyet alan iki ekibin mücadelesi öncesinde Paşa’nın Melekleri hazırlıklarına günde çift antrenmanla devam ediyor. Muratpaşa Belediyespor’da Esin, Gülsün, Ceren, Didem ve Sevilay A Milli Takım’da; Zorica ile Dushica da Makedonya Milli Takım kamplarında olmaları nedeniyle çalışmalarda yer almıyorlar.
ÜNSAL: ”SEZONUN EN ZOR MAÇLARINDAN BİRİNİ OYNAYACAĞIZ”
Lige 1907 Kanarya ve Kastamonu Belediyespor galibiyetleriyle başladıklarını hatırlatan Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, “Kendi evimizde oynayacağımız Rize Ardeşen karşılaşması sezonun en önemli maçlarından biri olacak. Rakibimiz ligde şampiyonluğu hedefleyen güçlü bir ekip. Rakibimiz de bizim gibi ilk iki karşılaşmayı kazandı. Takımımızdaki 7 oyuncumuz milli takım kamplarında olmaları nedeniyle eksik bir kadroyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ardeşen’i kendi evimizde yenerek, ligde 3’te 3 yapmak istiyoruz” diye konuştu.