Hentbol Da Artık Passolig’de

Hentbol Da Artık Passolig’de

Passolig, Türk sporuna yaptığı katkıya bir yenisini daha ekledi. Futbola çok büyük yatırım yaparak eğlence, huzur ve güveni stadyumlara getiren Passolig bundan böyle hentbol maçlarında da geçerli olacak.
Hentbolseverler, ‘www.passo.com.tr’ye girerek Passolig kartlarına maç biletlerini tanımlayarak hentbol keyfini salonlarda doyasıya yaşayacak. Önceki dönemlerde internetten bilet alma imkanı olmayan hentbol izleyicisi böylece teknolojinin nimetlerinden sonuna kadar yararlanırken, takımlarına da çok büyük bir destek veriyor olacak. Bununla birlikte kağıt biletin de geçerli olacağı hentbol liginde, Passolig kart sahipleri özel gişelerden salonlara çok rahat bir şekilde giriş yapıp, maçının keyfini sürebilecek.
Passo Genel Müdürü Özgür Gündoğan hentbolun Passolig’le buluştuğunu basın mensuplarına anlatırken, “Bundan böyle hentbol gibi Türkiye’nin en önemli spor dallarından biri de Passo ve Passolig çatısı altında olacak. Kulüplerimiz taraftarına daha iyi hizmet verecek. Böylece Türk hentbolu bundan böyle çok daha iyi yerlere gelecek” dedi.
Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyuboğlu da, “Passolig Türkiye’nin en önemli spor markalarından biri haline geldi. Türk sporu için en önemli proje durumunda. Futbolla başlayan bu projenin içinde hentbolun olması bizler için çok büyük bir şans. Bu birliktelikten çok mutluyuz. Artık hentbolseverler ‘www.passo.com.tr’ye girerek biletlerini rahatlıkla alabilir, özel turnikelerden ve el terminallerinden geçerek salonlarımızda maçlarını izleyebilir” diye konuştu.