Hilton Bursa’da Ramazan bir başka güzel!

Hilton Bursa’da Ramazan bir başka güzel!

11 ayın sultanı Ramazan’da iştah açıcı iftar tabağı ile yapılan başlangıcın ardından Hilton Bursa şeflerinin özenle hazırladığı iftar geleneğinin vazgeçilmezi çorbalar ve mevsimin en sağlıklı sebzelerinden hazırlanan salatalar eşliğinde ana yemeğin tadına doyum olmuyor.

İslim kebabından beğendi kebaba, dana kol sarmadan Uludağ kavurmaya geleneksel pek çok lezzeti sizinle buluştururken, iftar sofralarınıza tat katacak irmik ve süt helvası, ekmek ve tel kadayıf ile ev yapımı geleneksel güllacın tadı damağınızda kalacak. Ramazan akşamları boyunca ney, kanun ve ud tınıları eşliğinde canlı fasıl ile eski Ramazan geleneklerini Hilton Bursa’da yeniden yaşayacaksınız.

İftar sofrasına katılmak isteyecek gruplara özel fiyat ve farklı salon alternatifleri sunan Hilton Bursa her damak zevkine hitap eden lezzetleri ile hem Osmanlı Saray mutfağının hem de Türk mutfağının lezzet miraslarını tatma fırsatı yaşatıyor. Ayrıca Ramazan boyunca stres atmak ve yenilenmek isteyenlere Aneta Spa’da günlük spa ve masaj uygulamaları %20 indirimli.

Geleneksel iftar menüleriyle fasıl ziyafetini bir arada, Hilton Bursa konforuyla yaşamak için 0 224 500 05 05 numaralı telefondan rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.