Hilton'da ki yangın nedeni belli oldu!

Hilton'da ki yangın nedeni belli oldu!

İBB Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada, “Şişli’de bulunan 34 katlı Hilton Oteli’nde meydana gelen yangın itfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.

Bomonti Mahallesi Silahşör Caddesi’ndeki 12.000 metrekare alana kurulu 34 katlı Hilton Oteli’nde yangın çıktı. Saat 14.45’te gelen ihbar üzerine 10 dakika içinde Mecidiyeköy, Şişli ve Beyoğlu İtfaiye Grubu olay yerine ulaştı” ifadelerine yer verildi.

Yangına kısa sürede müdahale edildiği belirtilen açıklamada, “Saat 14.54’te 2 araç ve 5 personel ile Mecidiyeköy İtfaiye Grubu, 14.55’te 5 araç 16 personel ile Şişli ve 6 araç 16 personel ile Beyoğlu İtfaiye Grubu yangına kısa sürede müdahale etti.

Otelin 3. Katında bulunan baz istasyonunun elektrik tesisatında çıkan ve dış cephe izolasyonuna şirayet eden yangın itfaiye ekiplerinin çalışmaları ile büyümeden söndürüldü. Olayda yaralı veya can kaybı yaşanmadı. Söndürme işlemleri sonrası Bakırköy Grubu’ndan gelen merdiven ile otelin hasar gören ve düşme ihtimali bulunan dış cepheleri söküldü” denildi.