Hırsızı başından vurdu!

Hırsızı başından vurdu!

 Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde 29 yaşındaki A.K., hırsızlık amacıyla bağ evine girmeye çalıştığını ve demir çubukla üzerine yürüdüğünü öne sürdüğü 17 yaşındaki H.D.'yi ruhsatsız tabancasıyla başından vurdu. Ağır yaranan H.D. hastaneye kaldırılırken, gözaltına alınan ev sahibi A.K. adliyeye sevk edildi. H.D. ile birlikte eve girmeye çalıştığı ileri sürülen bir kişinin de arandığı belirtildi.

RUHSATSIZ TABANCASIYLA BAŞINDAN VURDU

Olay, dün saat 12.00 sıralarında, ilçeye bağlı Pınarbaşı Mahallesi Kılcıkahve Mevkisi'nde meydana geldi. A.K. ve üvey annesi H.K. bağ evinin bahçesinde çalışırken gürültü duydu. Sesin geldiği tarafa doğru yönelen A.K., iki kişinin bağ evine girmeye çalıştığını farketti. İddiaya göre A.K.'nin bağırması üzerine çevrede bulunan demir cubuğu eline alan H.D. ev sahibinin üzerine yürüdü. Diğer hırsızlık şüphelisi ise kaçtı. Bu sırada belindeki ruhsatsız tabancayı çıkaran A.K., H.D.'ye 2 el ateş etti. Sol şakağına isabet eden kurşunla yaralanan H.D. kanlar içinde yerde kaldı. A.K. ve üvey annesi H.K. olay yerinden ayrıldı.

TRAFİK KAZASINDA YARALANDIĞINI SÖYLEDİ

Yaralı halde güvenlik güçlerini arayan H.D., trafik kazasında yaralandığını belirtip olay yerini tarif etti. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri H.D.'yi ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan H.D.'nin çekilen tomografisinde, şakağından silahla vurulduğu tespit edildi. 3 saat süren ameliyatının ardından başındaki kurşun çıkartılan H.D., İzmir'deki Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. H.D.'nin hırsızlıktan kaydının bulunduğu belirtildi.

TABANCASIYLA JANDARDMAYA GİDİP TESLİM OLDU

Olayın ardından A.K., tabancası ile jandarmaya teslim oldu. A.K.'nin ifadesinde şunları anlattı: "İki kişinin eve girmeye çalıştığını gördük. Bağırınca birisi kaçtı. Diğeri ise eline aldığı demir ile üzerimize yürüdü. Ben de korkutmak için yanımdaki ruhsatsız silahımla rastgele havaya ateş ettim. Sonra bir anda yere yığıldı. Çok korkmuştuk. Bu nedenle olay yerinden ayrılıp, Çatak Mahallesi'ndeki evimize gittik. Kendimize geldikten sonra olay yerine geri gittik. Çok pişmanım."

Jandarmadaki ifadesinin ardından A.K. adliyeye sevk edildi. Olay yerinden kaçan diğer şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.