Hırsızın parmağı merdivende kaldı

Hırsızın parmağı merdivende kaldı

Olay, bu Sabah saatlerinde Beyoğlu Sururi Mehmet Efendi Mahallesi, Keramet Sokak’ta meydana geldi. 6 kişilik hırsızlık çetesi, Keramet Apartmanı’nın beşinci katında daireye girdi.

Bütün odaları gezen hırsızlar, bir laptop, bir cep telefonu ve içinde kimliklerin bulunduğu bir cüzdanı aldı. Bu sırada uyanan ev sahiplerinden Veysel Durmuş, hırsızlarla karşı karşıya geldi. Yaşanan arbede sonucu hırsızlar apartman merdivenlerinden koşarak kaçmaya çalıştı.

Veysel Durmuş'un kovaladığı hırsızlardan bir tanesinin parmağı merdiven korkuluklarına sıkışarak koptu. Olay yerinde parmağını bırakan hırsız, kaçarak uzaklaştı.

Olayı anlatan Veysel Durmuş, "Ben uyurken odanın kapısından içeri girdi. Sesler duyunca fark ettim, uyandım. Altı kişilermiş. Koştum peşlerinden ama yetişemedim. Apartmanda merdivenlerinde koşarken parmağım korkuluklara takıldı ve yaralandı" şeklinde konuştu.

Gazetecilerin "Apartmanda kopmuş bir parmak var. Sizin parmağınız sandık. Acaba hırsızlardan birine mi ait?" sorusu üzerine küçük bir şok geçiren Veysel Durmuş’un, "Şaka mı yapıyorsunuz?" derken parmaklarını kontrol etmesi dikkat çekti.

Eve gelen polis ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulundu. Polisler, hırsızın kopan parmağını da delil torbasına alarak incelenmek üzere emniyete götürdü.