Hitit Üniversitesi Öğrenci Konseyi Toplandı

Hitit Üniversitesi Öğrenci Konseyi Toplandı

Hitit Üniversitesi Öğrenci Konseyi toplandı.
Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan başkanlığında yapılan toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Bıyık, Genel Sekreter Erdal Kanık, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Ömer Çırak ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Hüseyin Özden de hazır bulundu.
Eğitsel ve bilimsel çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren, hemen her alanda tüm paydaşları ile daha ileriye hızlı ve emin adımlarla ilerleyen Hitit Üniversitesinin öğrencilerin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerine de büyük destekler verdiğini dile getiren Rektör Alkan, öğrencilerimizin bu destekler sonucunda ulusal ve uluslararası bir çok başarıya imza attığını söyledi.
Rektör Prof. Dr. Alkan, öğrenci talep ve sorunlarının paylaşılması ve doğrudan idareye ileterek en kısa sürede çözüme kavuşturulması açısından Öğrenci Konseyi’ni çok önemsediklerini açıkladı.
İleriye dönük yapılan çalışmalarda, karar mekanizmalarında öğrencilerinde yer almalarının önemine dikkat çeken Prof. Dr. Alkan, proje bazlı adaylık, şeffaf ve profesyonel bir seçim süreciyle öğrenci konseyinin güzel bir ortamda demokratik koşullarda oluşturulduğunu belirterek, sürece katkı sağlayan herkese teşekkür etti.
Bugüne kadar gerçekleştirdikleri ve yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunan Öğrenci Konseyi, desteklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.