Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

Holiday Inn Bursa City Centre kapılarını açtı!

Bursa’nın köklü kuruluşlarından Yeşilova Holding tarafından iki yıl önce temeli atılan ve dünyanın önde gelen hotel zincirlerinden Holiday Inn’in City Centrekonseptli oteli Bursa şehir merkezinde hizmete açıldı.

Yayınlanma:
Holiday Inn Bursa City Centre kapılarını açtı!

4 yıldızlı işletme belgesine sahip olan otel Kent Meydanı’nda iş dünyasına hizmet etmek için hazırlıklarını tamamladı. İçerisinde süit seçenekleri de bulunan toplam 120 odalı ve 200 yatak kapasiteli otelin 3 ayrı toplantı salonu, 7/24 hizmet veren restoran, şehir manzaralı çatı katı ve openconcept lobisi bulunmakta. Dünyanın önde gelen kahve zincirlerinden Starbucks da yine Holiday Inn bünyesinde misafirlerine hizmet verecek.

Geçmişte BUSİAD başkanlığı ve Bursaspor kulübü yöneticiliklerinde de bulunan Ali İhsan Yeşilova iş yaşamında başarıları ve titizliği ile tanınıyor. 1975 yılında kurduğu Can Alüminyum ile Bursa’da ilk yatırımını yapan Yeşilova otomotiv, tekstil, inşaat, yenilenebilir enerji ve mobilyadan sonra şimdi de turizm sektörü ile adından söz ettirecek. Yeni yatırımı hakkında bilgi veren Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Yeşilova uzun süren araştırma ve fizibilitelerin sonucunda turizm sektörüne girdiğini belirterek, “Biz Bursa’da doğduk, Bursa’da doyduk. Bu kente ve geleceğine inanıyoruz” diye konuştu. Sanayici kimliğimiz ile ihtiyaç olduğuna inandığımız turizm yatırımları konusunda kentimize biz de katkı koymak istedik. Sanayi açısından Türkiye’nin ikinci büyük şehri olan Bursa’nın aldığı göç ile de hızla büyümekte olan kentler arasında ön sıralarda yer aldığını hatırlattı. Yeşilova, turizm açısından köklü işletmelere, profesyonel kadrolara ve yöneticilere sahip olan Bursa’da otelcilik alanında öne çıkmanın bir hayli güç olduğunu altını çizerek çok çalışacaklarını belirtti. Holiday Inn’in dünya çapında kendini ispat etmiş bir zincir olduğunun altını çizen Yeşilova biz Bursa’da mevcut standartları korumanın yanı sıra hizmette göstereceğimiz özen ile başta titiz misafirlerimiz olmak üzere göz alıcı bir otelcilik performansı sergilemeyi hedefliyoruz dedi.

İLGİLİ HABER Prof. Dr. Şükrü Ersoy Bursa’daki Fay Hattı Hakkında Değerlendirmelerde Bulundu
Bursa’nın köklü kuruluşlarından Yeşilova Holding tarafından iki yıl önce temeli atılan ve dünyanın önde gelen hotel zincirlerinden Holiday Inn’in City Centrekonseptli oteli Bursa şehir merkezinde hizmete açıldı.

Holiday Inn Bursa City CentreHotel’in Genel Müdürlük görevini üstlenen tecrübeli turizm profesyoneli İsmail Kuru da toplantıda yaptığı açıklamada “sorumluluğumuzun bilincindeyiz” dedi. Otel ile bilgiler veren Kuru, “Otelimiz toplam 120 oda ve 240 yatak kapasitesine sahip 4 yıldız standartlarında. Türkiye’de açık lobbykonseptinin uygulandığı ilk oteldir. Bununla birlikte misafirlerimize lobby bar da Türk kahvesi dahilStarbucks marka kahve ürünleri sunulmaktadır. Bursa’nın yeşil bina sertifikasına sahip ilk oteldir. Otoparkımızda elektrikli araçlar için şarj istasyonu kurulmuştur” diye konuştu.

Bursa’nın turizm potansiyeline inandıklarını dile getiren Kuru, “Bize ve yerel mülki idarecilerimize düşen Bursa’nın pazarlamasına ağırlık vererek Türkiye’nin turizm pastasından hak ettiği payı almak için daha çok çalışmak olmalıdır” dedi. Bursa’nın güncel turizm istatistiklerine göre gecelik konaklama ortalamasının 1,8 olduğuna değinen Kuru, iki gece bile olmayan konaklama rakamının arttırılması için Bursa turizm çevreleri ile etkin bir işbirliğine gidilmesinin gerekliliğini vurguladı.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler