“HOŞ GELDİN MELEĞİM” PROTOKOLÜ İMZALANDI

“HOŞ GELDİN MELEĞİM” PROTOKOLÜ İMZALANDI

Kilis Belediye Başkanlığı ile Kilis Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği arasında "Hoş geldin Meleğim" projesi düzenlenmesine yönelik iş birliği protokolü imzalandı.
Protokol Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara ve Kilis Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Nöroloji Uzmanı Dr. Serdar Sarıfakı tarafından imzalandı.
Yapılan protokolle, vatandaşlara yeni doğan çocukları için yardım ve destek paketlerinin verilmesi ve ziyaretler edilerek onlara anne ve bebek sağlığı konusunda uygulamalı eğitim verilmesini amaçlanıyor.
Belediye Başkanı Hasan Kara yaptığı açıklamada, “Bu proje ile ülkemizin geleceği olan aile müessesi ve çocuklarımızın daha sağlıklı ve bilinçli bir şekilde yetiştirilmesi için ailelere destek verilmesi, onların bilgilenmesi ve maddi anlamda da destek vermeyi amaçlıyoruz. Kilis Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine ve Belediye Başkan Yardımcılarıma teşekkür ederim” dedi.
Protokol imzalama törenine Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Kilis Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Nöroloji Uzmanı Dr. Serdar Sarıfakı, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Eryılmaz, Cuma Özdemir ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mahmut Selçuk hazır bulundu.