Hoşcan’dan Ertuğrul Sağlam Açıklaması

Hoşcan’dan Ertuğrul Sağlam Açıklaması

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun menajerleri vasıtası ile Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ile İstanbul’da bir otelde görüşme yaptığı iddialarına Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan açıklık getirdi.
Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkan Hoşcan, teknik adam Ertuğrul Sağlam’ın Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüştüğü iddialarıyla ilgili açıklamada bulundu.
Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın hiçbir yere gitmediğini belirten Hoşcan, “Ertuğrul Sağlam hiçbir yere gitmiyor. Böyle bir şey yok. Hocamız dün İstanbul’da bile değildi. Hocamız benim her zaman söylediğim kariyeri ve kalitesi belli bir hoca. Böyle bir hocayı her yönetim ister, her takım ister, her başkan ister. Ama Ertuğrul Sağlam Eskişehirspor’da” dedi.
Konuyla alakalı Ertuğrul Sağlam’ın ilerleyen günlerde basın açıklaması yapabileceğini ifade eden Hoşcan, “Kimse iki maç sonra başka bir takıma gitmesini beklemesin, bekleyen yanılır. Bu ne benim, ne de Ertuğrul Sağlam’ın tabiatında var. Biz yolda kimseyi bırakmayız, yola devam ederiz. Hocamız da bu konuda çok duyarlı. Tahmine diyorum en kısa zamanda bununla ilgili bir basın açıklamasını kendisi bizzat yapacak. Durumu böylece aydınlatmış olalım” diye konuştu.