Hüdai Perde & Home Sweet Home Bursa

Hüdai Perde & Home Sweet Home Bursa

Yaşam alanlarını güzelleştirmek ve evlere değer katmak amacıyla yola çıkan Home Sweet Home 21. Şubesinin açılışı şık bir kokteyl ile Bursalıların hizmetine sunuldu. Biaport’da yer alana Home Sweet Home’un açılışına Bursalılar yoğun ilgi gösterdi. Home Sweet Home’un açılış kurdelesi, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Muhsin Özükurt ile Home Sweet Home Bursa mağazası sahipleri Osman Nuri Can ve İsmail Er eşliğinde kesildi. Look PR& Danışmanlık ve Parti Look işbirliği ile organize edilen açılış kokteylinin tüm detayları konuklar tarafından tam not aldı. Düzenlenen kokteyl davetinde konuklar Home Sweet Home ürünlerini yakından inceleme fırsatı buldu. Birbirinden şık ürünlerin yer aldığı mağazada, Home Sweet Home ve Hüdai Perde Luxury markaları evini yenilemek isteyenlere ev tekstili konusunda A’dan Z’ye hizmet sunuyor. Mağazanın üst kısmında ise şıklığıyla göz dolduran Kervan Mobilya’nın ürünleri de yer alıyor.

Hüdai Perde Buttim, Hüdai Perde merkez Davutkadı, Hüdai Perde Gold Yeşilyayla, Hüdai Perde Silver Yunuseli’nden sonra 5. Şubeleri Hüdai Perde Luxury ile her bütçeye ve her zevke hitap eden birbirinden şık perde çeşitlerini müşterilerinin beğenisine sunuyor. Hüdai Perde, Buttim’de Hüdai ve İseper koleksiyonlarının üretimini yaparken, Davutkadı’da yer alan mağazada toptan fiyatına perakende satış yapılmaktadır. Her kesime ve her bütçeye hitap eden perdelerin yer aldığı Hüdai Perde mağazalarında, her stile ve her eve uygun çözüm önerileri getiriyor. Biaport’da yeni açılan Hüdai Perde Luxury’de ise adından anlaşıldığı üzere üst sekment perde ürünleri yer almaktadır. Yüksek kalite ve müşteri memnuniyeti her zaman önceliğimiz olmuş ve bu sayede Hüdai Perde markası her geçen yıl daha da büyüyerek hizmet vermeye devam etmektedir. Geldiğimiz bu noktada her zaman daha iyisini yapılabileceği bilinci ile yılların verdiği tecrübeyi, her gün gelişen teknoloji ve yeni trendler ile birleştirerek müşterilerimize en iyi hizmeti verme gayreti içerisindeyiz. Ürünlerimizde kullanmış olduğumuz tüm hammadde ve aksesuarlar konusunda tam deneyimli teknik kadromuzla işlenmekte ve siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır.

Biaport’da yer alan Hüdai Perde Luxury mağazamız, alt katta Home Sweet Home’un birbirinden şık ürünlerinin sergilendiği, üst katında ise Hüdai Perde’nin perde koleksiyonları Kervan ürünleri ile harmanlanarak göz alıcı ve şık bir konsept ile hayat bulmuştur. Hüdai Perde 5.şubesi Luxury ile Home Sweet Home markasını da bünyesine katarak ev tekstilinin öncüsü olmaya devam ediyor. Yeni bir hayata perde açmak için en güzel perde ve ev tekstili ürünleri Hüdai Perde Luxury & Home Sweet Home Bursa mağazasında sizleri bekliyor.