Hüseyin’in Tedavisini Özhaseki Üstlendi

Hüseyin’in Tedavisini Özhaseki Üstlendi

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, geçirdiği trafik kazası sonrası tekerlekli sandalyeye mahkum kalan Kayserispor taraftarı Hüseyin Deniz’in tedavisini üstlendi. Başkan Özhaseki’nin talimatıyla Hüseyin için tedavi süreci başlatıldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, bir grup Kayserispor taraftarıyla birlikte kendisini ziyaret eden Hüseyin Deniz ile bir süre sohbet etmiş ve Hüseyin’in tekerlekli sandalyeden kurtularak yeniden ayağa kalkması için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtmişti. Henüz 3,5 yaşında iken bir trafik kazası geçiren ve o günden bu yana tekerlekli sandalyeye mahkum olan Kayserispor tribünlerinin tanınmış ismi Hüseyin Deniz için bu ziyaretin hemen ardından çalışmalar başladı. Başkan Mehmet Özhaseki’nin talimatıyla Özel Dünyam Hastanesi’ne götürülen Hüseyin’e doktorlar tarafından konsültasyon yapıldı ve bulgular değerlendirildi.
Özel Dünyam Hastanesi Başhekimi Dr. Erol Bedir, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki tarafından kendilerine gönderilen Kayserispor taraftarı Hüseyin Deniz için tedavi sürecinin başladığını ve yapılan tetkikler sonucu Hüseyin’in 4 Şubat Çarşamba günü ameliyata alınmasına karar verildiğini söyledi. 3,5 yaşından beri yürüyemeyen Hüseyin’in tedavi sürecinin 2-3 yıl sürebileceğini ifade eden Bedir, gerekli ameliyatlar ve fizik tedavi süreci ile ilgili Başkan Özhaseki’yi sürekli bilgilendireceklerini kaydetti.