İbrahimoviç: Bana 40 maç ceza verin!

İbrahimoviç: Bana 40 maç ceza verin!

İsveç'in yıldızı Zlatan Ibrahimovic'in, Avusturya mücadelesinde David Alaba'ya yaptığı müdahale Avrupa'da tepki topladı.

Zlatan Ibrahimovic, pazartesi günü Avusturya ile Viyana'da oynadıkları Euro 2016 eleme grupları karşılaşmasında David Alaba'nın yüzüne vurduğu için 40 maç ceza alması gerektiğini söyleyerek eleştirilere espiri ile cevap verdi.

Ev sahibi ekibin oyuncuları Ibrahimovic'in sağ koluyla Bayern Münihli oyuncunun yüzüne vurduğu için kırmızı kart görmesi gerektiğini düşünüyor. Ama 1.95 boyundaki Ibrahimovic, Alaba ile aralarındaki boy farkı yüzünden böyle bir durumun gerçekleştiğini savundu.

"40 MAÇ CEZA ALMALIYIM"

Ibrahimovic, karşılaşma sonrası verdiği demeçte “Alaba iki üç kez üzerime geldi. Ben de topu saklamaya çalışıyordum. Alaba 1.50 veya 1.60 boyunda olduğu için böyle bir durum gerçekleşti. Ama hakem o pozisyonda faul verdi. Durumun farkındaydı. Ama bu böyle değilse 40 maç ceza almalıyım." dedi.

Avusturyalı savunma oyuncusu Aleksandar Dragovic ise karşılaşma sonrası verdiği demeçte maçın hakemi Pavel Kralovec'e yüklenerek “Bence kırmızı kartlık bir hareketti. Ama hakem Zlatan'dan korktuğu için kart gösteremedi." şeklinde konuştu.