Iconova’ya Avrupa’dan 2 Ödül

Iconova’ya Avrupa’dan 2 Ödül

ICONOVA, Türkiye’den ve dünyadan yüzlerce projenin katıldığı ve alanında en iyi projelerin ödüllendirildiği International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) yarışmasında, ‘En iyi yüksek katlı mimari konut projesi’ ve ‘En İyi Konut Geliştirme Projesi’ kategorilerinde 2 birincilik ödülünün sahibi oldu.
İngiltere’nin başkenti Londra’da yapılan törende ICONOVA’nın ödüllerini, Yönetim Kurulu Üyeleri Halit Acar ve Uğur Şireci birlikte aldı. Ödülün ardından Acar ve Şireci duygularını “Bu gurur Gaziantep’in. ICONOVA olarak ödülü Gaziantep adına alıyoruz” şeklinde paylaştı.
ICONOVA GAZİANTEP’E İLK ÖDÜLÜ GETİRDİ
ICONOVA’nın aldığı 2 ödül, Gaziantep’in gayrimenkul sektöründe Gaziantep’in aldığı ilk uluslararası ödül olma unvanını taşıyor. ‘Benzersiz proje’ sloganıyla çıktığı yolda, iddiasını uluslararası arenaya taşıyan ICONOVA, ödül töreninde bulunan katılımcıların da büyük takdirini topladı.
BENZERSİZ BİR PROJE
Her geçen gün gelişen ve Türkiye’ye örnek olan Gaziantep’in algısını bir basamak daha yükseltmeye aday bir proje olan ICONOVA, mimari tasarımından, inşaat uygulama süreçlerine kadar benzersiz bir gayrimenkul projesi. Sakinlerinin konforu, rahatlığı ve güvenliği için her detayın düşünüldüğü ICONOVA bambaşka bir Gaziantep vaad ediyor. Eşsiz lokasyonu ile şehrin stresinden uzak, doğal ve huzurlu bir ortama özlem duyanlar için ideal bir yaşam alanı olacak olan ICONOVA, aynı zamanda birikimlerine değer katmak isteyenler için de mükemmel bir yatırım aracı olacak.