Icvb Logosunu Yeniledi

Icvb Logosunu Yeniledi

İstanbul Kongre Turizmi, dünyada artık yeni logosuyla tanıtılacak. Kongre turizminde yenilenme dönemini başlatan ICVB’nin (İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu) yeni tanıtım çalışmalarının ilk ayağı olan logo çalışması tamamlandı.
İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu “Dinamikçilik ve Yenilikçilik” ruhunu ilke edinen yeni logosu ile Ulusal ve Uluslararası Kongre Turizmi için şehrin tanıtımını yapacak.
İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu-ICVB 1997 yılından bu yana kullanmakta olduğu geleneksel lale formlu logosunu, modern bir dokunuşla dizayn ettirerek, tanıtım çalışmalarına dinamik ve yenilikçiliğini simgeleyen yeni logosu ile devam edecektir.
Logoda yer alan birbiri ardına açılan damla yapraklar, iletişimi ve buluşmayı sembolize ediyor. Yenilenen logoda İstanbul Kongre Ziyaretçi Bürosu-ICVB’nin dinamik yapısının ve değişime olan inancının görsel bir ifadesi olması amacıyla dinamizmin rengi turkuaz, azim ve kararlığın rengi kırmızı, yeniliğin rengi yeşil tercih edildi.
Kongre turizminde yenilenme dönemini başlatan İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu-ICVB yeni tanıtım çalışmalarının ilk ayağı olan yeni logosuna karar verdi. Bundan sonra yapılacak tüm çalışmalarda kullanılacak olan logo, İstanbul kongre turizmi için ’ dinamik ve yenilikçi bir dönem’ ruhunu vurguluyor olacak.
Logonun yenilenmesi ile başlayan yeni tanıtım çalışmaları, yurt dışında gerçekleştirilecek reklam, pazarlama ve halkla ilişkiler faaliyetleri ile yıl boyu devam edecek.