İHLAS KOLEJİ ÖĞRENCİSİ TÜRKİYE ŞAMPİYONU

İHLAS KOLEJİ ÖĞRENCİSİ TÜRKİYE ŞAMPİYONU

İhlas Koleji’nin okçuluktaki gururu milli okçu Mete Gazoz, Samsun’da düzenlenen 2015 Salon Türkiye Şampiyonası’nda sıralama atışlarını 1. bitirerek Türkiye Şampiyonu oldu.
Samsun’da yapılan ve üç gün süren 2015 Salon Türkiye Şampiyonası’na 59 kulüpten 171 sporcu katıldı. İstanbul Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü formasıyla turnuvaya katılan Gazoz, bu derecesiyle Şubat ayında Antalya’da düzenlenecek olan milli takım kampı öncesi büyük bir moral kazandı.
Şampiyona sonrası konuşan Gazoz, kendisi açısından başarılı bir turnuva geçirdiğini belirtti. Turnuva boyunca iyi bir performans sergilediğini vurgulayan milli okçu milli takım kampında da performansını arttıracağına inandığını söyledi.
2015 yılı içinde hedefleri doğrultusunda çalışmalarına devam edeceğini söyleyen Gazoz, “Bu yıl Danimarka’da yapılacak olan dünya şampiyonasında olimpiyat seçmeleri için başarılı bir derece almayı hedefliyorum. Amacım ülkemizi 2016 yılında Rio’da yapılacak olan olimpiyatlarda temsil etmek” dedi.
Katıldığı şampiyonalar ve milli takım kampları ile akademik hayatını aynı anda götürmek zorunda olduğunu belirten Gazoz, öğrencisi olduğu İhlas Koleji öğretmenlerinin ve idarecilerinin her zaman kendisine destek olduğunu söyleyerek kendilerine teşekkür etti.