İhlas Personelinden, Bakan Yardımcısı Atabek’e Ziyaret

İhlas Personelinden, Bakan Yardımcısı Atabek’e Ziyaret

İhlas Haber Ajansı Kocaeli Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı, İhlas Kuzuluk Kaplıca Evleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Taştan ve Nuri Tokyürek ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek’i ziyaret ettiler.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcılığı görevine atanan Atabek’i makamında ziyaret eden Çorbacı, Taştan ve Tokyürek, yeni görevinde başarılar dilediler. İhlas Haber Ajansı Kocaeli Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı, İhlas Kuzuluk Kaplıca Evleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Taştan ve Nuri Tokyürek’e ziyarette AK Parti eski Sakarya milletvekili Recep Yıldırım’da eşlik etti. İhlas Holding temsilcilerini makamında ağırlamaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Bakan Yardımcısı Atabek ise, ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür etti.
Çorbacı, Taştan ve Tokyürek daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne geçerek AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz’u ziyaret ettiler. Adalet Komisyonu toplantısından çıkarak konuklarını ağırlayan milletvekili Yavuz, çalışmalar hakkında bilgi verdi.