İl Başkanı Mete Eke Sel Felaketinin Yaşandığı Bölgede

İl Başkanı Mete Eke Sel Felaketinin Yaşandığı Bölgede

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, aşırı yağış nedeniyle sel felaketinin yaşandığı Sarıoğlan İlçesinde incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız ile görüş alışverişinde bulunan İl Başkanı Eke, Sel felaketinden zarar gören Sarıoğlan halkına geçmiş olsun dileklerini sundu.
Yurdun birçok bölgesini etkisi altına alan sağanak yağış Kayseri’nin Sarıoğlan ilçesinde de sel felaketinin yaşanmasına neden oldu. Gece saatlerinden itibaren aralıksız yağan yağmur ilçe’ye bağlı bazı köy yollarının zarar görmesine neden oldu.
Yaşanabilecek felakete hazırlıklı olan Sarıoğlan Belediyesi yaptığı yerinde çalışma ile can ve mal kaybının önüne geçmiş oldu. Sel felaketinin yaşandığı Sarıoğlan İlçesine giden Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız ile görüşerek sel felaketi ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.
Sel felaketinin yaşandığı bölge sakinlerine geçmiş olsun dileklerini de sunan İl Başkanı Eke yaptığı açıklama da “ yurdun birçok noktasında görülen sağanak yağış, Sarıoğlan İlçemizde de etkisini göstererek sel felaketinin yaşanmasına neden oldu, ancak başta Belediye Başkanımız Ali Osman Yıldız olmak üzere Belediye çalışanlarımızın başarılı çalışmaları neticesiyle felaket can ve mal kaybına neden olmadan atlatılmış oldu. Bizlerde İl Yöneticilerimiz ile birlikte sel felaketinin yaşandığı bölgeye gelerek, çalışmaları yerinde görmek ve bölge halkına geçmiş olsun dileklerimiz sunmak için buraya geldik” dedi.