İlçe Müftülüğü’nün Kur’an Kursu Öğreticilerine Yemek Programı

İlçe Müftülüğü’nün Kur’an Kursu Öğreticilerine Yemek Programı

Bilecik’in Bozüyük İlçe Müftülüğü tarafından Öğretmenler Günü vesilesiyle Kur’an kursu öğreticilerine yönelik yemek programı düzenlendi.
Programda konuşan İlçe Müftüsü Burhan Çakır, kurs öğreticilerinin toplum için önemine değinerek her geçen gün yüklerinin ağırlaştığını söyledi. Çakır, "Toplumun Kur’an-ı Kerim kursu öğreticilerinden beklentileri bulunmaktadır. Hitap ettiğiniz kesim, topluma şekil verecek, yönlendirecek ve merhum Mehmet Akif’in dediği gibi ’Asım’ım neslini’ yetiştirecek bir topluluğa, kadınlar topluluğuna hitap ediyorsunuz. Bir erkeği yetiştiren, sadece bir kişiyi yetiştirmiş olur, ama bir kadını yetiştiren, o ailenin tümünü yetiştirmiş olur. O yüzden sizler bu toplumun geleceği için çok önemli görevler ifa ediyorsunuz. Mesleğinizi sevin. Her geçen gün üzerimizdeki yük daha da ağırlaşıyor. Devletimizin bize tanıdığı imkanlarla toplumun her kesimine hitap eder hale geldik" dedi.
Müftü Çakır, konuşmasının ardından tek tek karanfil takdim ederek özverili çalışma ve gayretlerinden dolayı hoca hanımlara teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.