İlhan Cavcav'dan Fenerbahçe'ye sert yanıt

İlhan Cavcav'dan Fenerbahçe'ye sert yanıt
Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu'ya söyledikleri için kendisine Fenerbahçe Kulübü'nün cevap verdiğini belirten Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav "Bana bu iki arkadaşımız değil de koskoca Fenerbahçe kulübü cevap vermiş" dedi.


Cavcav: "Yıldırım ve Uslu'ya söylediklerim için koskoca Fenerbahçe cevap vermiş. Ne zaman zorda kalsalar devlet kapısına dilenmeye gidenler, kendilerinden önce de büyük olan takımların başına geçerek kendilerini büyük başkan, büyük yönetici sanıyorlar. Fenerbahçe'nin başına, tutsanız küçük bir çocuğu koysanız o kulübü daha iyi, daha hesaplı yönetir"

Yıldırım ve Uslu'ya yapacakları açıklamalarda "Fenerbahçe isminin arkasına saklanmasınlar" tavsiyesinde bulunan Cavcav, "Benim bu iki genç arkadaşıma bir tavsiyem var, genç diyorum anlaşılan kendilerini çok genç zannediyorlar, bir daha yapacakları açıklamalarda Fenerbahçe isminin arkasına saklanmasınlar. Ne demek istiyorlarsa delikanlı gibi adımı vererek konuşsunlar. Onu, bunu ima etmesinler" diye konuştu.

Yıldırım ve Uslu'nun kendisinin yaşıyla ilgili "Fenerbahçe Kulübü çalışanlarına yazdırdığı" açıklamayı "ipe sapa gelmez" olarak değerlendiren Cavcav, "Diyorum ki bu arkadaşların dedesi, babası, büyüğü 80 yaşına gelmemiş, 80 yaşında bir adam nasıl düşünür, nasıl yaşar bunu bilmiyorlar" ifadelerini kullandı.

"HESAP ORTADA"

"Fenerbahçe'nin maliyeti, Fenerbahçe'nin borcu, Fenerbahçe'nin yaptıkları her şey ortada. Aynı şekilde Gençlerbirliği'nin yaptıkları, hesabı ve borcu da ortada. Hangisinin daha iyi yönetildiğini bu hesap belirler. Ne zaman zorda kalsalar devlet kapısına dilenmeye gidenler, kendilerinden önce de büyük olan takımların başına geçerek kendilerini büyük başkan, büyük yönetici sanıyorlar. Gitsinler İstanbul'dan Vefa'yı, Beykoz'u alsınlar bakalım. Aldıkları o takımı borç almadan, birinci lige çıkarsınlar ve ligde 10 sene tutsunlar. Ondan sonra tekrar bu hesabı konuşalım."