İlhan, "rakiplerimize Saygı Duyuyoruz"

İlhan, "rakiplerimize Saygı Duyuyoruz"

Türkiye 2. Profesyonel Erkekler Voleybol Ligi’nde mücadele eden Gençlikspor Kulüp başkanı Servet İlhan, fikstürü değerlendirdi. Centilmence bir sezon geçirmek istediklerini belirten İlhan, "Gruptaki tüm rakiplerimize saygı duyuyoruz. Centilmence bir maç olsun" dedi.
Türkiye 2. Profesyonel Erkekler Voleybol Ligi’nde mücadele eden Gençlikspor’un yeni rakipleri, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Antalya Türk Telekom, Maliye Okulları, Düzce Belediyespor, TOFAŞ, T.F.L. Altekma, Bal Spor Chokoliva, Seydişehir Belediyespor, Anadolu Üniversitesi, Bigadiç Belediyespor ve Karahisar Belediyespor oldu.
İlk hafta deplasmanda Bal Spor Chokoliva ile karşılaşacak olan Gençlikspor’un Kulüp Başkanı Servet İlhan, "Biz işimize bakacağız. Amacımız formamızı en iyi şekilde temsil etmek. Rakiplerimize saygı duyuyoruz. Hedefimiz play-off gruplarında oynamak. Çalışmalar gayet güzel gidiyor. En iyi şekilde hazırlanıyoruz. Artık bundan sonra konuşacak olan sporcu arkadaşlardır. Öncelikli hedefimiz ligde kalıcı olmak. Artık voleybolda Korkuteli ismi herkes tarafından benimsendi. İki yıl içinde tecrübe kazandık. Bundan sonra sezon başında iyi bir takım kurarak artık gözümüz, play-off gruplarında oynamak" dedi.