İlişkinin sürmesini istiyorsan 11 gerçeği kabul etmelisin

İlişkinin sürmesini istiyorsan 11 gerçeği kabul etmelisin

1-Aşk, bu hayattaki her şey gibi bitebilir

Tıpkı bu dünyadaki diğer her şeyin biteceği gibi, aşk da bitebilir. Sen ve birlikte olduğun kişi, zaman geçtikçe birbirinizi daha fazla sevmeye çalışmak için istekli olmalısınız. Bazı insanlar sana başka türlü anlatmaya çalışsa da, aşkın bitmesi çok mümkündür.

2-Mükemmel ilişki yoktur

Mükemmel ilişki diye bir şey yoktur. Hepimizin kendi sorunları var ve iniş ve çıkışlarla karşı karşıya kalacağız. Mükemmeliyetin bulduğunuz bir şey olduğunu düşündüğünüz romantik yaşamınızda, asla mükemmel bir an olmayacak.

3-Aşk her zaman olmasını beklediğimiz gibi değildir

Bazen aşk olduğunu sandığımız şey, aşk değildir. Aşkın gerçek anlamını bulmak için kendimizi biraz zorlamamız gerekebilir.

4-Sabırlı olmalısın

Aşık olman artık çıkmakta olduğunuz kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağın anlamına gelmez. İkinizin de sabırlı olması ve birbirinize özen göstermeniz gerekecek. Yine, hiçbir ilişki mükemmel değildir, savaşlarınız olur ve birbirinizin sinirlerine dokunursunuz.

5-Siz bir ekipsiniz

Aşık olduğunda sen ve partnerin yoğun bir şekilde birbirinize bağlı olduğunuzu hissedebilirsiniz. Hala bu dünyada kendi başınıza ama birlikte hareket eden ayrı varlıklarsınız. Siz bir takımsınız, aynı kişi değilsiniz.

6-Birinin seni sevmesi sana zarar vermeyeceği anlamına gelmez

Birini sevmen, size zarar vermeyeceği anlamına gelmez. Her zaman önemsediğimiz insanlara zarar veriyoruz ve onlardan zarar görüyoruz. Hayat budur.

7-Aşık olmanız, her zaman mutlu olacağınız anlamına gelmez

Aşık olman, bir daha üzülmeyeceğin anlamına gelmez. Hepimiz üzülüyoruz ve hayattaki zor anlarımız var.

8-Birlikte olmak, ayrı vakit geçirmeyeceğiniz anlamına gelmiyor

Aşık olduğunda ayakların yerden kesilebilir. Ancak bu her anını onunla geçirmen gerektiği anlamına gelmez. Ayrı zaman geçirmek artık aşık olmadığınız anlamına gelmez.

9-Bazen aşk yeterli değildir

Aşk bazen işleri yoluna sokmak için yeterli değildir. Her ilişkinin sonsuza kadar sürmesi gerekmez. Ne zaman bitirmeniz gerektiğini bilmeniz gerekir.

10-İkiniz de hata yapabilirsiniz

İkiniz de insansınız, ikiniz de hata yapabilirsiniz. Birbirinizi sevmeniz, her şeyin anlaşıldığı anlamına gelmez. Affetmek ve unutabilmek çok önemlidir.

11-Sevgili olmanız, her konuda hemfikir olmanız anlamına gelmez

Sen ve partnerin tartışmaya girebilirsiniz. Her şeyde aynı fikirde olmanız gerekmez.