İlişkiye girdiği kadını 7 kez bıçakladı!

İlişkiye girdiği kadını 7 kez bıçakladı!

Antalya’da bir şahıs, ilişkiye girdiği kadını 7 kez bıçakladı. 27 yaşındaki kadın yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.
  Antalya’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Edinilen bilgiye göre, askere gitmesine 20 gün kalan M.S. (20), 27 yaşındaki Ş.K. isimli kadınla ilişkiye girdi. İddiaya göre, ilişkiden zevk almadığını söyleyen M.S., Ş.K.’dan parasını geri istedi. Bunun üzerine çıkan tartışmada M.S., Ş.K.’yı göğsünden ve bacaklarından 7 kez bıçakladı.

BOYALI KAHKÜLÜ YAKALATTI

Ş.K.'nin yardım çığlıklarını duyan ve çalılık alandan birisinin kaçtığı görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Çağrı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Çalılık alanda inceleme yapan polis, kan içinde yatan Ş.K.'yi buldu. Sağlık ekiplerinin müdahalesinden sonra Kepez Devlet Hastanesi'ne götürülen Ş.K. yoğun bakıma alındı. Görgü tanıklarının ifadesine başvuran polis, kaçan şüphelinin sarı kahkülü olduğu bilgisine ulaştı. Çalışmalarını bu yönde sürdüren polis, saat 23.00 sıralarında Musa S.yi gözaltına aldı.

Polis merkezine getirilen Musa S. ilk ifadesinde, "Ş.K. ile para karşılığı anlaşarak cinsel ilişkiye girdik. 50 TL verdim. Ancak orgazm olamayınca paramı istedim. Bu nedenle tartışıp kavga ettik. Kendisini bıçakladım" dedi.

Yoğun bakımda olan kadının hayati tehlikesi olduğu belirtildi.