İlk Ağaçlar Dikildi

İlk Ağaçlar Dikildi

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz ile birlikte gerçekleştirdiği arazi gezisinde orman görünümüne kavuşacak Kalıcı Konutlar Bağlantı Yolu’nda incelemelerde bulundu. Başkan Keleş, Kalıcı Konutlar Bağlantı Yolu’ndaki kavşağa ilk ağaçları da kendi elleriyle dikti.
Yapraklı ve ibreli olmak üzere 15 farklı türde toplam 690 adet ağaç ile orman görünümüne kavuşacak olan Kalıcı Konutlar Bağlantı Yolu’ndaki hummalı çalışmada sona geliniyor.
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz ile birlikte çıktığı arazi gezisinde Kalıcı Konutlar Bağlantı Yolu’ndaki çalışmaları da yerinde inceledi.
Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler gerçekleştirdikleri menfez çalışmaları ve otomatik sulama çalışmalarının ardından ağaç dikim çalışmalarına başladı.
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de Milletvekili İbrahim Korkmaz ile birlikte küreği eline aldı, ağaç dikim çalışmalarına katıldı. Başkan Keleş, Düzce’nin en önemli geçiş güzergahlarından Kalıcı Konutlar Bağlantı Yolu’nu bambaşka bir çehreye kavuşturacak ağaçlardan dikti.