İlk Kazadan Kurtuldu, İkinci Kazada Yaralandı

İlk Kazadan Kurtuldu, İkinci Kazada Yaralandı

Ankara’nın Kazan ilçesinde kazadan yara almadan kurtulan sürücü, olay yerine gelen polislere bilgi verirken meydana gelen ikinci kazada yaralandı. Kazada 2’si polis toplam 6 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Kazan’dan Ankara’ya giden Murat Pınar’ın kullandığı 06 LFT 84 plakalı otomobil, Kazan-Ankara yolunun 35. kilometresinde bulunan AÜ Veterinerlik Fakültesi Üretme Çiftliği yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kayarak orta refüje çarptı. Kazayı yara almadan atlatan sürücü, kendisine yardıma gelen polis ekibine bilgi vermek için yolun kenarında bekleyen polis otosunun yanına gitti. Bu sırada aynı yönde seyreden Murat Öztürk’ün kullandığı 06 YB 1380 plakalı otomobil, polis otosuna arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle olduğu yerde dönen polis otosu, şarampolün kenarında arka tekerlekleri askıda asılı kaldı. Bu sırada polise bilgi vermekte olan Murat Pınar şarampole düştü. Kazada polis memurları Arif Yıldırım ve Sabri Yılmaz ile polis otosuna çarpan aracın sürücüsü Murat Öztürk ile yanındaki Erdal Öztürk ve Yusuf Uçak yaralandı. Polis otosu, el freninin çekili olması sayesinde şarampole düşmeye ramak kala durdu. Böylece şarampole yuvarlanan Murat Pınar, polis otosunun üzerine devrilmesinden kurtularak kazayı hafif yaralı olarak atlattı.
Yaralı polis memurları Yenimahalle Devlet Hastanesi’ne, sürücü Murat Pınar da Hacettepe Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kazada hafif yaralanan Murat Öztürk ile Erdal Öztürk ve Yusuf Uçak’ın tedavisi olay yerindeki ambulansta ayakta yapıldı.
Kazayı görüp yardıma gelen vatandaşlar, son bir haftada bölgede 5 kaza meydana geldiğini belirterek, yetkililerden tedbir alınmasını istediler.