İllerarasi Binicilik Engel Atlama Yarışması

İllerarasi Binicilik Engel Atlama Yarışması

Adana Atlıspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Namık Kemal Güngören, yarın başlayacak ve 3 gün sürecek olan “İllerarası Binicilik Engel Atlama Yarışmaları”na 8 ilden 100 kadar sporcunun katılacağını ve 100 bin TL para ödülü dağıtılacağını söyledi.
Güngören, Akdeniz Oyunları nedeniyle tesislerin tamamen yenilendiğini,Türkiye genelinde çağdaş tesise kavuştuklarını, ulusal ve uluslararası yarışmalara ev sahipliği yaptıklarını belirterek, her zaman desteğini gördükleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’ye teşekkür etti.
28-30 Kasım tarihlerinde başta Adana olmak üzere, İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Mersin, Gaziantep ve Eskişehir illerinden 100 binicinin katılacağı yarışmalarda toplam 100 bin TL para ödülü dağıtılacağını belirten Güngören, bu tarihlerde ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kupası Engel Atlama Yarışması yapılacağını ifade etti.
Kılıç, 5-7 Aralık tarihlerinde aynı kapsamda Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası Engel Atlama Binicilik yarışmasının yapılacağını da sözlerine ekledi.