İmam cenazede helallik istemedi

İmam cenazede helallik istemedi
Uludağ'da, annesiyle kızakla kayarken düşerek kayaya çarpıp hayatını kaybeden 7 yaşındaki Elif Uymuşlar, son yolculuğuna uğurlandı.

Kocamustafapaşa Sümbülefendi Camisi'ndeki cenaze töreninde güçlükle ayakta durabilen baba Cengiz Uymuşlar ile anne Ceyda Uymuşlar, taziyeleri kabul etti. Törene katılan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir de aileye başsağlığı diledi. Cenaze namazını kıldıran Sümbülefendi Cami imamı Sefa Özdemir, "Allah katında cennetliktir inşallah" diyerek küçük yaşta olduğu için helallik istenmeyeceğini belirtti.

Kılınan cenaze namazının ardından Kocamustafapaşa İlkokulu 2. sınıf öğrencisi olan Elif Uymuşlar'ın cenazesi, Silivrikapı'daki Ayvalık Mezarlığı'nda toprağa verildi. Anne ve babası öğretmen olan Elif Uymuşlar'ın Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in katıldığı bir açılış töreninde geleneksel kıyafetler içindeki görüntüleri hatıra olarak kaldı.

Uludağ'da, dün annesiyle kızakla kayarken dengesini kaybederek düşen Elif Uymuşlar, kayaya çarparak hayatını kaybetmişti.