İnanılmaz kurtuluşun arkasından 'arkadaş kavgası' çıktı!

İnanılmaz kurtuluşun arkasından 'arkadaş kavgası' çıktı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, 16 yaşındaki Bayram Deniz'in misafirliğe gittiği evin 4. katından aşağı düşerek yaralanmasının ardından arkadaş kavgası çıktı. İki arkadaş birbirini suçladı.

Bayram Deniz, arkadaşı Can A.G. ile (16) birlikte evde otururken, Can'ın bir anda kendisine saldırdığını, kendisini kurtarabilmek için önce yumruk atıp sonrasında kendisini boşluğa bıraktığını iddia etti. Arkadaşı ise polise verdiği ifadede, 16 yaşındaki Bayram'ın internette cinlerin anlatıldığı bir siteye girdiğini ve bir anda kendisine saldırdığını ve kendini korumaya çalıştığını ileri sürdü.

Olay, Aşağı Pazarcı Mahallesi 1088 Sokak'ta bulunan Yılmaz apartmanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sarılar Mahallesi'nde ikamet eden Turizm Otelcilik Anadolu Meslek Lisesi öğrencisi Bayram Deniz, arkadaşı olan Can A.G.'nin yanına misafirliğe geldi. Evde kimsenin olmadığı bir sırada Bayram Deniz 5 katlı binanın 4. katının penceresinden aşağıya düştü. Deniz, şans eseri evin önünde park halindeki Ali Ekşi’ye ait 07 LAV 71 plakalı otomobilin üzerine düştü. Bayram Deniz, çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekibi tarafından ilk müdahalenin ardından Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.