Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Salı

16°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

12°/

Cuma

11°/

Cumartesi

10°/

Pazar

11°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

Recep Sert’ten Başkan Aktaş’a teşekkür

Yüz nakli olduktan sonra dünya evine Recep Sert nikahını kıyan İnegöl Belediye Başkanı AK Partili Alinur Aktaş’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yayınlanma:

İnegöl İlçesi’nde temizlediği tüfeğin ateş alması sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen Recep Sert‘e, Antalya’daki Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından 18 Temmuz 2013 günü başarılı bir operasyonla, beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı turist 43 yaşındaki Andrzej Kucza’nın yüzü ve çenesi nakledildi. Akdeniz Üniversitesi’nde uzun süre yoğun bakım ünitesinde kaldıktan sonra normal odasına alınan Recep Sert ile bu hastanede çalışıp böbrek nakli olan ablası Hatice’ye refakat eden Esma Akyurt arasında başlayan arkadaşlık, kısa sürede aşka dönüştü. Geçen yıl nişanlanan çiftin düğünü 21 Aralık’ta İnegöl İlçesi’nde yapıldı. Nikahlarını ise İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş kıydı.

Genç çift balayı sonrası Belediye Başkanı Aktaş’ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti. Recep Sert, rahatsızlığı sürecinde Başkan Aktaş’ın yakın ilgisi ile maddi, manevi desteklerini gördüğünü belirterek şöyle dedi:

“Zor günlerimizde yanımızda olduğunuz için, ailem ve kendi adıma teşekkür ediyorum. Sizlerin desteği ile güzel günlere kavuştuk. O yüzden ben sizlere çok teşekkür ediyorum. Sizlere, vermiş olduğunuz desteklerden ve mutlu günümüzde de yanımızda olmanızdan dolayı çok teşekkür ediyorum.”

İLGİLİ HABER Prof. Dr. Şükrü Ersoy Bursa’daki Fay Hattı Hakkında Değerlendirmelerde Bulundu
Yüz nakli olduktan sonra dünya evine Recep Sert nikahını kıyan İnegöl Belediye Başkanı AK Partili Alinur Aktaş’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkanı Alinur Aktaş ise genç çifte ömür boyu mutluluk dileyerek, “Recep, bu zorlu sürecin büyük kısmını aştı. Rahatsızlığı dolayısıyla muhakkak çok ciddi ve sıkıntılı günler yaşadı. Biz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık” diye konuştu. 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler