İnegöl’den Şahin’e büyük destek!

İnegöl’den Şahin’e büyük destek!

Aday Adayı H. Serpil Şahin, İnegöl’deki temasları kapsamında Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnegöl Şubesi ve Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği’ni ziyaret etti.
7 Haziran’daki genel seçimler öncesinde AK Parti’den Bursa Milletvekili Aday Adayı olan Halide Serpil Şahin, İnegöl’de çeşitli temaslarda bulundu.
Halide Serpil Şahin, İnegöl’deki temaslarına ilk olarak MÜSİAD İnegöl Şubesi’yle başladı. Burada İnegöl Şube Başkanı Halil Malkaç ile biraraya gelen H. Serpil Şahin, İnegöl’ü Ankara’da daha iyi temsil edebilmek için bu yola çıktığını ve kendisinin de bir MÜSİAD üyesi olduğunu söyledi.
İşyerinin İnegöl’de olduğunu söyleyen AK Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı Halide Serpil Şahin, “İnegöl beni biliyor. Ben İnegöl’de kendimi evimde gibi hissediyorum. İnegöl, benim siyasete başladığım yer konumunda. Ben inanıyorum ki İnegöllü kardeşlerimin destekleriyle bu dönemde İnegöl bir kadın milletvekili çıkaracaktır” diye konuştu.
MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Halil Malkaç ise, Halide Serpil Şahin’in ziyaretinden memnuniyet duyduğunu söyledi. Malkaç, “Siz, bizim içimizden birisiniz. Bugüne kadar sizlerin MÜSİAD’da imza attığı başarılı çalışmalar umarım önümüzdeki günlerde de devam eder. Sizleri Ankara’da görmek isteriz” dedi.

GEÇMİŞİ HATIRLATTI VE DESTEK İSTEDİ
MÜSİAD İnegöl Şubesi’nin ziyaretinin ardından Halide Serpil Şahin, Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği’ni ziyaret etti.
Dernek Başkanı Mehmet Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle biraya gelen Halide Serpil Şahin, burada yaptığı konuşmada TBMM’nin ilk kadın milletvekillerinden birisinin İnegöl’den çıktığını hatırlattı. Şahin, “Bu dönemde de inşallah İnegöl’ümüzden bir kadın milletvekili daha çıkar. İnegöl’ü Ankara’da ne kadar çok sayıyla temsil edersek o kadar iyidir. Rabbim nasip eder ve büyüklerim de teveccüh gösterirlerse ben İnegöl’ü ve Bursa’yı Ankara’da en iyi şekilde temsil edeceğimi düşünüyorum. Sizlerin destekleri bu süreçte önemlidir” dedi.
Kendisinin Bilecik Söğüt doğumlu olduğunu söyleyen Şahin, 2012 yılına kadar 6 yıl süreyle kendisinin de Ertuğrulgazi Derneği’nde çeşitli kademelerde hizmette bulunduğunu dile getirdi.
Halide Serpil Şahin’in ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getiren Dernek Başkanı Mehmet Yılmaz ise, üyeleri olan Halide Serpil Şahin’i Ankara’da TBMM çatısı altında hizmet ederken görmek istediklerini ifade etti.