İnegölspor 3 Gölbaşıspor 1

İnegölspor 3 Gölbaşıspor 1

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta İnegölspor sahasında Gölbaşıspor’u 3-1 yendi
Stat İnegöl Şehir
Hakemler: Çağdaş Altay 6,Sedat Etik 6,Seyfettin Oktay Önge 6.
İnegöl spor: Ali 6,Kemal 7,Alişan 7,Bilal 7,Yılmaz 6,Mümin 7,Raif 7,Okan 6,(71 Mahmut 3),Emrah 7,Uğur 6,(84 Cenk),Muharrem 6,(88 Emre).
Gölbaşı spor Aş: Saadetin 5,Kemal 6,Berkay 5,Ufuk 3,(23 Selahattin 5),Timur 6,Bülent 5,(84 Fatih),Nuri 5,Alihan 5,Hüseyin 6, Mertgül 5,Mehmet 5,(46 İbrahim 5).
Goller: Dakika 19 Emrah,85 Raif,90 Mümin İnegöl spor. Dakika 90+1 Hüseyin Gölbaşı spor Aş.
Sarı kartlar: Alişan, Muharrem, Mahmut İnegölspor. Kemal, Selahattin, Bülent, Hüseyin, İbrahim Gölbaşı spor Aş.
Spor toto 2 lig kırmızı gurupta zirvedeki yerini sağlama almak isteyen İnegöl spor, en alt sırada yer alan Gölbaşı spor Aş karşısında üstün mücadelesini 3 golle süslemesini bildi.
İlginin az olduğu karşılaşma güzel bir havada oynandı.Yeni teknik direktörü Adnan Erkan’ın yönetimindeki Gölbaşı spor Aş’nin oyunu daha çok kendi alanında kabul eden bir oyun ortaya koymak istemesi,İnegöl spor’a avantaj sağladı. Daha maçın başında atak futbol sergileyen ev sahibi İnegölspor, 8 dakikada Mumin,17 dakikada Emrah ile çok önemli pozisyonlardan sonuç alamadı. Maçın 19 dakikasında Muharrem’in kullandığı serbest atışta kalabalık oyuncu arasında sıyrılan Emrah topu kafa ile kalecinin uzanamayacağı köşeden topu filelere göndererek durumu 1-0 yapan golü attı.
İlk yarı bu golle sona erdi.
Maçın ikinci yarısında İnegöl spor galibiyetin vermiş olduğu rahatlık içersinde sahada mücadele etti.55 dakika da Mümin ‘in pasında topla buluşan Okan bomboş durumda topu kale yerine avuta attı.
76 dakikada Mümin güzel hareketler ile ceza sahasına girdiği pozisyonda bomboş durumda topu kale yerine avuta attı.
85 dakikada Mümin kalabalık defans arasından iyi sıyrılması sonucu kaleye gönderdiği topu son dokunan Raif durumu 2-0 yapan golü attı.
90 dakikada ceza sahasında topla buluşan Raif,bomboş durumdaki Mümin’i gördü.Bu oyuncu topu filelere göndermekte zorlanmadı. 3-0
90+1 dakikada da ise konuk ekip maçtaki tek golünü Ceza sahası dışından sert bir vuruşla topu kaleye gönderen Hüseyin’in ayağından buldu.
Maçta İnegöl spor’un 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.
Maçtan sonra alınan galibiyetin sevinci taraftarlar ile birlikte paylaşıldı.