İnönü’de Trafik Kazaları, 2 Ölü 7 Yaralı

İnönü’de Trafik Kazaları, 2 Ölü 7 Yaralı

Eskişehir’in İnönü ilçe yakınlarında meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken 7 kişi de yaralandı.
Ölümlü trafik kazası, dün gece saat 03.50 sıralarında İnönü-Bilecik karayolunun 5’nci kilometresinde meydana geldi. İnönü’den Bilecik istikametin giden G.S. yönetimindeki kamyonet, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu aynı istikamette seyreden V.K. yönetimindeki kamyona arkadan çarptı. Kazada, kamyonette yolcu olarak bulunan M.C. ve M.D. olay yerinde hayatını kaybederken, sürücüler G.S. ve V.K. ile kamyonette yolcu olarak bulunan C.D., K.D., F.D. ve M.D. yaralandı. Sağlık durumları iyi olduğu belirtilen yaralılar, Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, kamyonet sürücüsü G.S.’nin ifadesinin ardından çıkartıldığı adli makamlar tarafından tutuklandığı bildirildi.
Öte yandan İnönü-Kütahya karayolunda meydana gelen başka bir trafik kasasında ise 1 kişi yaralandı. Kütahya’dan Eskişehir istikametine gitmekte olan M.A. yönetimindeki otobüs, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yolun sağında bulunan yön levhalarına çarptı. Kazada yaralanan S.K. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedai altına alındı.