İnsan Kaynakları Ve İstihdam Fuarı’na Oba Makarna Damgası

İnsan Kaynakları Ve İstihdam Fuarı’na Oba Makarna Damgası

Gaziantep’te, düzenlenen 3. Gaziantep İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’nda (GAİF), Oba Makarna ve İpek Yem stant açarak iş başvurularını kabul ederken Türkiye’nin dört bir yanında lezzet dağıtan Oba Makarna yemek aracı fuar süresince konuklara ücretsiz makarna dağıtımı yaptı.
Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve bu yıl 3.kez kapılarını açan Gaziantep İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’na katılan Oba Grup bünyesindeki şirketler başvuruları kabul etti. Türkiye’nin en büyük dünyanın ikinci büyük üretim tesislerine sahip olan ve insan kaynaklarına verdiği önemle dikkatleri çeken Oba Grup fuar süresince katılımcıların ve iş başvurusu yapanların ilgi odağı haline geldi. Fuar süresince Oba Makarna Lezzet filosunda görevli aşçıların pişirdiği çeşitli makarna yemekleri ise konuklara ikram edilirken Türkiye’nin ve dünyanın vazgeçilmez makarna lezzetleri arasındaki yerini koruyan Oba makarnaya ilgi büyüktü.
2015 yılı personel alt yapısını güçlendirdiğine dikkat çeken Oba Makarna İnsan Kaynakları Müdürü Berna Özmen, “Nitelikli kalifiye eleman ve beyaz yakalı çalışanlarımızın sayısını hızla arttırırken fabrikamız bünyesinde oluşturduğumuz AR-GE ve İnovasyon birimlerimizle de 2015 yılı alt yapısını güçlendirdik. Fuar süresince bizlerle çalışmak isteyenlerin müracaatlarını alarak değerlendirmeye koyduk. Bu tür fuarlar gerek işverenlerin gerekse iş arayanların en önemli buluşma noktasıdır. Sürekliliğinde önemli faydalar vardır” dedi.