Instagram’dan Ramazan ayı efekti

Instagram’dan Ramazan ayı efekti

Türkiye Stratejik Ortak Yöneticisi Samer Jamal, konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Jamal, Ramazan ayının iyiliklerle dolu olduğunu ve platformun da bu iyilikleri korumak istediğini ifade etti.

Bunu bir kampanya olarak değerlendiren Jamal, Ramazan ayının son derece önemli olduğunu ve bu iyilikte kendilerinin de payının olması gerektiğini açıklamalarına ekledi. Bu efekt Ramazan ayı boyunca geçerli olacak ve sonrasında kendiliğinden kullanımdan kaldırılacak. Kamera efektini kullanmak isteyenlerin, Ramazan ayı efektini bulduktan sonra onu aktif hale getirmeleri gerekiyor.

Bu kampanya, sadece kamera efektlerinden oluşmuyor. Aynı zamanda #İyilikAyı denilen bir başlık üzerinden Instagram paylaşımı da yapılabiliyor. Burada amaç, Ramazan ayında aynı inanca sahip olan insanların ortak bir platformda buluşmalarını sağlamak.

Şirketin bu konuda ne kadar samimi olduğu tartışmalarını geride bırakırsak, aynı inanca sahip insanların bir arada olması açısından değerli bir girişim diyebiliriz. Instagram platformunun bu tarz çalışmaları hakkındaki düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.