İnterli Mauro İcardi, en yakın arkadaşının eşiyle evlendi

İnterli Mauro İcardi, en yakın arkadaşının eşiyle evlendi

Arjantin usulü aşk üçgeni, Interli Mauro Icardi’nin Sampdoria’da oynarken takım arkadaşı olan Maxi Lopez’in üç çocuğunun annesi Wanda Nora ile evlenmesiyle tamamlandı.

GİZLİ AŞKI ÖĞRENİNCE BOŞANMIŞTI

İki Arjantinli futbolcu İtalya Serie A’nın Sampdoria takımında beraber oynamışlar ve Mauro Icardi, Maxi Lopez’in karısı Wanda Nara ile gizli aşk yaşamaya başlamış, bunu öğrenen Lopez boşanma davası açmıştı.



YASAK AŞK EVLİLİĞE DÖNÜŞTÜ

İki yıldır süren Icardi-Nora aşkı önceki Arjantin’in San İsidro kentinde yapılan düğünle evliliğe dönüştü. Maxi Lopez, kendisini aldatan eski eşi ve yine eski en iyi arkadaşına twitter’dan lanetler yağdırdı. Son olarak Cenova’da oynanan Sampdoria-Inter maçı öncesi seremonide Maxi Lopez, Icardi’nin elini sıkmayı redetmişti.

NİKAH BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Mauro Icardi, yakın arkadaşı Maxi Lopez’in Wanda Nora ile evlilik töreninde hemen yanı başlarında pozvermişti.Icardi ile Nora’nın Arjantin’deki nikahına basının ilgisi büyüktü.Erotik pozlarıyla bilinen Wanda Nora’nın, iki arkadaşın arasına girmesi, İtalyan ve Arjantin basınında geniş yer buldu. Maxi Lopez, eski eşine yoğun tepki gösterdi.