İntihar Girişiminde Bulunan Şahsi Polis İkna Etti

İntihar Girişiminde Bulunan Şahsi Polis İkna Etti

Aksaray’da oğlunun ortada kaldığı gerekçesiyle 3. kattaki evinin balkonuna çıkıp intihar girişiminde bulunan alkollü şahıs, polis ekipleri tarafından ikna edildi.
Olay, Coğlaki Mahallesi Atak Apartmanı’nın 3. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir süre önce eşinden ayrılan Mehmet Ali U. (42), oğlunun ortada kaldığı gerekçesiyle balkona çıkarak intihar etmek istedi. Mahalle sakinlerinin durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şahsı ikna etmeye çalıştı. Polislerin çabasıyla kısa sürede ikna edilen şahıs, balkondan indirilirken polislere dert yandı. Mehmet Ali U., “Benim de yaşamaya hakkım var” diyerek ağladı. Polis ekiplerinin sakinleştirdiği şahıs, olay yerine gelen ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Bir arabuluculuk için yardım istediğini belirten Mehmet Ali U., muhabirin "Eşini mi istiyorsun?" sorusuna, “Eşimi ne yapacağım ya çocuğumla ilgili bir arabuluculuk istiyorum. Kardeşim çocuğuma onlar bakamıyor, çocuğum ortada kaldı. Her yola girdi, her yola giriyor. Emniyete başvurdum, bir çare alamadım, son çarem buydu. Çocuğumu istiyorum” dedi.